DORPSRAAD HERDERSEM ORGANISEERT SINT ANTONIUSKERMIS VAN 20 TOT 23 JANUARI 2023

Na 2 jaar van coronamaatregelen kiest de Herdersemse Dorpsraad voor een “all in” programma.
Op vrijdag 20 januari vanaf 14.30 speelt zanger/animator de pannen van het Parochiaal Centrum en dit speciaal voor de 55+sers.
Ook trakteert men de aanwezigen op een tas koffie en een koffiekoek. De inkom van alle Dorpsraad organisaties is gratis.
Aansluitend heeft het 44e Dorpsbal plaats. De succesformule met talent van eigen bodem, gesteund door coverband W!P staat garant voor veel volk en ambiance. Tijdens deze editie staan alle nummers die iets of wat te maken hebben gehad met het Eurovisiesongfestival aan bod.
Vandaar de toepasselijke titel EUROVISION SONG FESTIBAL.
Op zondag is er de traditionele Folkloristische stoet en opmerkelijk, naast reuzen Benedict en Falle, zal ook reuzengroep Julius Cesar uit Serskamp met niet minder dan 4 reuzen aan de optocht deelnemen.
Na de stoet, rond 16.30 zijn er de pensenworpen voor de kids en de volwassenen. Hier grabbelt men naar de Zilveren en Gouden pens.
En last but not least is er de gratis kermisreceptie voor alle inwoners.
Maandag is er de Moorselse Mis, gevolgd door de traditionele verkoop van de offergave en wordt er gedanst in het Clubhuis van de VZW De Meiviskoppen op het Hardingplein.