CoNe

CoNe

Coppens Neil, CONE is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het zandstralen, luchtgommen van houten meubels, trappen, plafonds, deuren, keukens, parketvloeren.. Ook voor het zandstralen van metalen, zoals poorten, deuren, voertuigen, machines en dergelijke kunt u bij ons terecht.
Men kan steeds een staal laten zetten om het door u gewenste effect te bekomen want elke toepassing vereist het juiste straalmiddel en de juiste werkdruk om beschadigingen te voorkomen. Op deze manier kan ook een correcte prijsofferte worden opgemaakt.
Met het juiste zandstraalmateriaal en precisie zorgen wij ervoor dat het hout en metaal ontdaan wordt van de oude donkere lagen verf, vernis, beits, roest zodat het zijn oorspronkelijke en natuurlijke blanke kleur terug krijgt .
Soda blasting of sodastralen is een nieuwe milieuvriendelijke techniek die straalt met een zachte toets. Dit straalmiddel is een vervanging van zandstralen of gritstralen en brengt geen schade aan het behandelde oppervlak.
Later kunnen deze stukken behandeld worden met olie, vernis, beits, enz.
U hoeft zo geen nieuwe meubels, deuren of trap aan te kopen. Laat ze behandelen door zandstraalwerken Coppens Neil voor een vernieuwde, vergrijsde of de originele look, vrij van vuiligheid en andere tekenen van ouderdom.
Ook voor het zandstralen en reinigen van gevels bent u bij ons aan het goede adres!
Graffitti verwijderen op gevels of stenen onderdelen is ook geen probleem.
U wilt een totaal nieuwe look geven aan uw trap, meubel, interieur, of gevel?

Zoekt u een klusjesman die betrouwbaar is en kwaliteitswerk levert
en daarbij ook nog zeer flexibel is?
Wij staan klaar voor al uw karweien en kluswerkzaamheden zowel binnen als buiten.

  • De plaatsing van laminaat
  • De plaatsing van isolatie
  • Kleine reparaties allerlei
  • Kleine sanitair- en elektriciteitswerken
  • Monteren van meubels, keukens en badkamermeubels
  • Ophangen van verlichting

Contact

Opening hours

Alle dagen geopend.